Over Menstruatieondergoed.be

“De nieuwe generatie hygiënische bescherming.”

Menstruatieondergoed.be is een onderneming gestart in 2020. Het initiatief is ontstaan vanwege het ontbreken van webshops voor betaalbaar menstruatie ondergoed in Nederland & België, en dat terwijl menstruatie ondergoed in het buitenland flink in opmars is. Wij vonden het de hoogste tijd dat de zogenaamde “Period Panties” ook voor de Nederlandse en Belgische vrouwen makkelijk te verkrijgen werden. Nooit meer hoge verzendkosten, importkosten en lange verzendtijden! Wij leveren topkwaliteit menstruatie ondergoed voor de beste prijs!

“Menstruatie, we hebben er allemaal mee te maken.”

Steeds meer streven we naar een duurzame wereld waarin mens, milieu en economie in evenwicht zijn, zodat we de aarde niet uitputten. In deze tijd kunnen duurzame beschermingsmiddelen niet meer ontbreken. Wij hopen dat je de vele voordelen van menstruatie ondergoed gaat ervaren, want het is niet alleen beter voor de wereld, maar ook beter voor jou.

“Het concept van menstruatieondergoed.be is de toekomst van vrouwelijke hygiëne, daar zijn we van overtuigd.”

Het is waar dat de menstruatie soms lastig is: het kan behoorlijk pijnlijk zijn, we voelen ons minder in harmonie met ons lichaam, minder mooi, minder vrij om te doen wat we willen. Toch is dit alles niet onvermijdelijk. Met menstruatie ondergoed krijg je de kans om je menstruatie anders te ervaren, met een volledige gemoedsrust door een nieuwe bescherming van de menstruatie.

Menstruatieondergoed.be, voorsprong door kwaliteit en comfort!