Ondergoed dat je menstruatie absorbeert

Menstruatie ondergoed is wasbaar en herbruikbaar ondergoed dat is ontworpen ter vervanging van maandverband en tampons, of kan worden gedragen in combinatie met tampons en cups voor extra bescherming.

Kortom, ze zien eruit en voelen net als je gewone ondergoed, maar dan beter.
Ons menstruatie ondergoed is in Nederland ontworpen. Het ziet eruit als normale lingerie met het simpele zwarte design, bewerkt met zwart kant. In het ondergoed zit echter een speciale techniek verwerkt, waardoor het ondergoed tot 20ml (dit staat gelijk aan 2 tot 3 tampons) vocht kan absorberen.

Dit maakt het ondergoed geschikt voor:
+ De menstruatie
+ De bevalling
+ Licht urineverlies

Jouw voordelen

ABSORBERENDE BESCHERMING
Menstruatie ondergoed is ideaal voor vrouwen en meisjes tijdens hun menstruatiecyclus of voor lichte incontinentie en herstel na de bevalling. Het voorkomt doorlekken, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over gênante ongevallen.

COMFORT
Doordat het gemaakt is van de hoogwaardige materialen: katoen, polyester & nylon is het ondergoed zacht en comfortabel om te dragen. Je voelt je er in totale harmonie mee dankzij het gebruik van deze natuurlijke stoffen.

LINGERIE STYLE
Hoewel het kruis in het ondergoed iets dikker is dan normale lingerie, is dit haast niet op te merken en voel je geen verschil met het dragen van je traditionele ondergoed. Ons menstruatie ondergoed geeft je nooit het gevoel dat je een luier of maandverband draagt, het is mooi afgewerkt met kant waardoor je het gevoel hebt alsof je normale lingerie draagt.

VEILIG & SPORTIEF
Ons ondergoed is ademend, de stof is gemaakt van een vocht afvoerende en zeer absorberende stof. Bovendien is de stof hypoallergeen, zodat je koel en droog blijft, waar je ook bent en wat je ook doet. Ideaal voor als je actief bezig bent!

GEEN ANDERE HULPMIDDELEN NODIG!
Het ondergoed kan je gebruiken tijdens je menstruatie, zonder andere hulpmiddelen te gebruiken. Het ondergoed heeft namelijk een absorptievermogen dat gelijk staat aan 2 tot 3 tampons! Vind je het lastig om afstand te nemen van je andere hulpmiddelen? Dan is het ook ideaal om menstruatie ondergoed te combineren met een cup of tampon voor de beste bescherming!

STRESSVRIJ
Nooit meer doorlek STRESS! De 3e laag in het kruis van het ondergoed zorgt ervoor dat je bij juist gebruik NOOIT meer zult doorlekken! Nooit meer vlekken op je kleding en beddengoed!

GEZOND
Menstruatie ondergoed bevat geen chemische bleekmiddelen, plastics en giftige stoffen en is gemaakt van natuurlijke materialen. Menstruatie ondergoed is daarom erg hygiënisch mits je het gebruikt volgens de instructies. Je hoeft geen hulpmiddelen in je baarmoeder te stoppen, wat heel vervelend en ongezond kan zijn. Je loopt zo bijvoorbeeld geen kans meer op het krijgen van de tamponziekte/TSS (Toxic Shock Syndrome).

SIMPELE VERZORGING
Het ondergoed is makkelijk te verzorgen doordat je ze gewoon in de wasmachine kunt gooien! (Voor de rest van je was maakt dit niet uit)

HERBRUIKBAAR
Het ondergoed kan 3 tot 5 jaar mee gaan, mits je het goed verzorgt. Je bespaard hier op lange termijn heel veel geld mee, omdat je het ondergoed dus elke cyclus weer kunt gebruiken!

Voordelen menstruatie ondergoed

Hoe menstruatie ondergoed werkt

Het menstruatie ondergoed is opgebouwd uit verschillende lagen materialen, die samen de bescherming creëren.

Hoe het werkt
Techniek menstruatie ondergoed hoe het werkt uitleg

Verminder je impact op het milieu!

Doordat je menstruatie ondergoed toevoegt aan je hygiënische producten, voorkom je dat je duizenden inlegkruisjes, maandverband en tampons in het riool en stortplaatsen terechtkomen. Ook zijn ze veganistisch, we gebruiken geen dierlijke vezels in onze stoffen.

Een groot bijkomend voordeel van menstruatie ondergoed is de besparing op kosten en het verminderen van je afvalproductie. De prijs van aanschaf kan hoog uitvallen, maar zie het als een investering waar je op lange termijn veel geld mee bespaard. Het menstruatie ondergoed kan namelijk jaren gebruikt worden bij goede behandeling en verzorging.

+ Rekbaar
+ Gezond
+ Milieuvriendelijk & Duurzaam
+ Hypoallergeen
+ Elegant
+ Super-absorberend
+ Ademend
+ Vocht-afvoerend

Onderhoudsinstructies

Menstruatie Ondergoed kent geen ingewikkelde verzorgingsinstructies, je wast het gewoon zoals je gewend bent bij je gewone ondergoed. Het liefst in een speciale waszak om het ondergoed te beschermen. Hoe vaak je het wast, maakt niet uit. Dit gaat niet ten koste van de functie van het ondergoed.

Wij raden je aan om meerdere in ieder geval 3 slips aan te schaffen, zodat je ook als het gebruikte ondergoed in de was zit kunt blijven profiteren van de vele voordelen van menstruatie ondergoed.

Zie onderstaand overzicht voor het correct verschonen van het ondergoed.

Verzorgingsinstructies

Klantenervaringen

Reviews